Hälsa & Livsstil

En dag med migrän

Av
den
14 december 2010

Gnällbloggen igång igen, men det är ju min blogg så ni får helt enkelt stå ut! 😉

Vaknade med lite lätt huvudvärk och kände mig skum. Efter en stund kom illamåendet och jag började se konstigt, glömma bort ord osv. Ett tidigt tecken på migrän.

Ånej!

Hel jobbdag, julrush och migrän är ingen bra kombination alls!
Jag slapp den värsta migränen iallafall och framåt eftermiddag började huvudvärken äntligen släppa.

 

Annars har det varit en ganska bra dag.
Jag ägnade större delen av dagen åt att rensa och städa bland alla hundleksaker, sen tog jag tag i en “blandathylla” med kammar, tikskydd mm och jag hann även röja bland kattleksakerna, så jag kände mig riktigt produktiv.

Vi var många på jobbet och det gör att vi hinner med sånt som vi i vanliga fall har svårt att hinna och nu innan jul behöver vi verkligen strukturera upp butiken så att vi får plats med alla julvaror.

 

Livet känns bra, mycket bättre än för någon vecka sedan. Allt vänder… 🙂

Kroppen strejkar fortfarande för det mesta men idag har faktiskt varit en riktigt bra dag och det märkte också familjen ikväll. Bra att de märker när jag är värkfri och uppskattar det lika mycket som jag!

Trött har jag varit nu på kvällen och jag var faktiskt på väg i säng redan för en timme sedan men sen insåg vi att vi inte kan lägga oss innan alla barn. Hur skulle det se ut?
Då skulle väl de sitta uppe halva natten…

 

Den värsta tröttheten har lagt sig (haha, det där lät ju kul!) så jag ska försöka upp ett par bilder från luciafirandet igår.

 

Paulinas klass var sååå fina och sjöng så vackert.
Efter uppträdandet skulle alla föräldrar med barn, och de släktingar som var med, fika i matsalen med medhavd fika. Inte direkt Jonas och min favoritsysselsättning! :nervous:
Efter en varsin lussebulle så såg vi på varandra och reste oss och gick hem.
Inte riktigt vår grej, sitta med nästan främmande människor och vara trevliga fast vi helt av allt vill sitta hemma i soffan och bara gosa ihop oss.

Klart vi ställer upp på våra barn och vill se deras uppträdanden och visst får jag dåligt samvete över att jag (vi) inte är några bullbakande, fikasnackande föräldrar, men huvudsaken är ATT vi kommer, fotar, filmar och är STOLTA! Sen kan de andra sitta och snacka i timtal medan vi går hem och har kvalitetstid med familjen, så det så! :caffienated:

 

Just ja, nu ska jag se om jag kan hitta något av alla kort vi tog som är tillräckligt bra för att ens lägga upp i bloggen.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Sandra

  14 december 2010

  Skönt att det ljusnar hjärtat! :heart22:
  Ditt minsta hjärta är fortfarande sjuk 🙁
  Kram*

 2. Svara

  Linda

  15 december 2010

  Åh vad jag blir glad när du säger att saker känns ljusare :thumbsup:

  På tal om detta med barnen håller jag med dig. Jag är inte heller en sån där bull och fika mamma. Men jag finns alltid där för mina barn med kameran i högsta hugg och världens stoltaste uppsyn så klart!

  Ha dig en skön onsdag nu vännen :heart22:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 138
 • 759
 • 430 856
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök