Vardagsliv

En dag i pyjamas

Av
den
25 november 2018

Åhh sköna söndag!

Igår köpte jag en ny pyjamas när vi var på Ica Maxi (Tips! 149:- för 2 delar) och den kommer jag att bo i så fort jag är hemma.
Jag är ju en sån som lätt skulle kunna förköpa mig på myskläder. Pyjamaser, nattlinnen, morgonrockar, mjuka sockor etc. Älskar!

Det är ganska kallt ute så frosten ligger kvar. Och nää, jag kunde inte hålla mig, jag tog fram adventsljusstakarna trots att det är en vecka kvar och nu när det börjar bli mörkt ute är det såå mysigt!

Juligare än så här blir det inte hemma hos oss. Några juliga blommor i fönstret saknas dock… såna där enar skulle vara fint, julstjärnor har jag bara död på.

Gick ner till Lidl och hittade fransyska på extrapris så jag slängde ihop en gryta av lite av varje som jag hade hemma, ungefär som när jag lagar porterstek fast denna gången utan öl och istället för en hel bit så gjorde jag grytbitar. Det fick puttra i 4 timmar och herregud så gott det blev!

Och nu är det redan kväll och helgen börjar ta slut. Jag gick väl upp kvart i sex imorse 😳 så jag börjar redan bli trött.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 82
  • 3 293
  • 398 680
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök