Vardagsliv

En bra helg

Av
den
28 oktober 2018

Puh, nu har jag äntligen slagit ner rumpan i soffan efter en intensiv men bra helg.

I fredags blev det en spontan utgång med Sofi, Paulina och Olivia och det blev väl inte sådär jättemycket sömn natten till lördag.
Efter några timmars slappande på lördag förmiddag tog jag ett bad och sen åkte jag och Paulina till McDonalds för att inta lite bakismat. Mötte upp Olivia och sen storhandlade vi alla tre.

Under hela lördagen snöade det och det ligger faktiskt kvar en del på gräsmattan även idag 😱

Tog taxi hem, packade in allt i kyl, frys och skafferi och klockan sju gick jag och la mig. 😬

Imorse vaknade jag redan klockan sex. Klockan nio var jag och Paulina redan på Lidl för att köpa riset som vi glömde på Ica Maxi igår. Sen lagade jag chili con carne, äntligen! Jag har varit sugen på min chili jättelänge.
Paulina lagade korvstroganoff och det blev en del matlådor av alltihop.

Annars så har jag skurat hela badrummet, dammsugit och skurat golven, färgat håret, färgat Paulinas hår, tvättat en massa, diskat en massa och städat av lite allmänt så nu är det fint inför arbetsveckan.
Daniel fick sig ett bad så nu är han ren och luktar gott.

Paulina har gått en veckas utbildning nu och har kvar 2 dagar, på onsdag börjar hon jobba på “riktigt” och hon har redan fått ett schema för november. Det blir en hel del långa dagar så det kommer nog stundtals vara tufft men jag tror att pengarna lockar.

Några bilder som togs för ett par veckor sedan…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 147
  • 739
  • 402 961
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök