Livet som farmor och mormor Vardagsliv

En baddag med prinsessan

Av
den
25 juli 2014

Efter en lugn och skön morgon vaknade äntligen Vanessa och hon fick liv i Paulina. Gick ner och handlade lite fika och sen gick vi hem och packade ihop oss inför en dag på stranden.

Gick ner till Bojsenbeach och badade i stort sett i tre timmar! Hann fika och äta glass i badpauserna.

Jösses, ungen är helt galen i vattnet! Tur att vi är två som hjälps åt att passa henne. Hon vill ut på djupt vatten, hon vill hoppa och studsa och hon är som en hal fisk. Haha men det är bra att hon trivs i vatten.

Ett tag blev hon lite orolig över småfiskarna som simmade vid kanten och inte hjälpte det att farmor lyckades fånga en och visa hur små och söta de var :hehe:

Hon är så söt och så rolig att umgås med, en ung dam med väldigt bestämda åsikter men sååå kärleksfull och omtänksam. <3
Hon fick syn på en liten kille, strax över året kanske, som kom gåendes mot henne med stapplande steg och så utbrast hon -“Men lilla vännen!”
Det lät sååå kul, Paulina och jag skrattade ihjäl oss i bakgrunden!

Hon tar efter ALLT så det gäller att passa sig för vad man säger! :ehum:

Vid tretiden blev hon hämtad av sin mamma och då var både jag och Paulina helt slut efter tre timmars passande så vi gick hem. Lyckades plocka ihop och dammsuga i värmen och några timmar senare kom vår matleverans, skönt att ha frysen full igen.

Det är fortfarande galet varmt ute, över 30 grader på altanen! Och imorgon ska det visst bli ÄNNU varmare och då tänkte vi ju åka en sväng till Borlänge. Får se om vi överlever bussresan!?

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 220
  • 861
  • 348 698
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök