Livet som farmor och mormor

En babysitter till Noelle

Av
den
30 juli 2020

Igår fick jag en leverans till Kupolen. Jag har köpt en babysitter till lilla Noelle.
Jag tyckte att Paulina skulle satsa på en elektrisk babysitter, som ensamstående kan ju det vara toppen tänker jag?
På min tid fick man gunga babysittern själv, haha. Men jag hade väldigt stor nytta av mina när barnen var små så jag tror ändå att det är en bra investering.

 

FLO är en fin och smidig babysitter från Kinderkraft. Starta gungfunktionen med en enkel knapptryckning och använd den smarta timern för att ställa in hur länge babysittern ska gunga. Välj mellan 8, 15 eller 30 minuter. Ryggstödet har två olika lutningslägen. Babysittern har en mysig, avtagbar kudde och en praktisk fempunktsele för komfort och säkerhet.
Babysittern är även utrustad med en speldosa med åtta olika melodier och en rolig lekbåge med två leksaker. Lekbågen är avtagbar och går att justera i höjd. Det är enkelt att fälla ihop babysittern för smidig förvaring och transport. Ett myggnät medföljer.

 

 

 

Har ni haft babysitters till era små?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 121
  • 759
  • 430 805
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök