Vardagsliv

En alldeles lagom helg

Av
den
18 juni 2017

Såhär ser det ut varenda morgon! 😂 Så fort jag kliver upp så tar Daniel “över” hela sängen! Och kudde måste man ju givetvis ha…

Lite av helgens matintag.
Omelett med räkost och en röra med kyckling, vitkål, champinjoner, broccoli, grädde och ädelost.

Fixade lite nya naglar i helgen.

I fredags var jag ledig. Åkte in till stan en snabbis och på kvällen kom Roger och hälsade på och även Paulinas kompis Malva. Satt ute på altan, drack några groggar, snackade en massa och lyssnade på musik. En alldeles lagom kväll.

Lördagen blev lugn och jag satt mest framför datorn, bytte tema till mamma och hjälpte en vän med hennes design.
Håller även på att fylla på min sida igen. Saknade faktiskt att kunna se tillbaks, trots allt.

Imorse fick jag sovmorgon. Vaknade klockan sex men efter en cigg så kunde jag faktiskt somna om i några timmar.
Skulle baka ostplättar men upptäckte att vi inte hade något bakpulver, lagom till jag hade blandat ihop allt, suck. Då fick jag för mig att slänga ihop lite fröknäcke och det hade nog blivit kanonbra om det inte varit så att det inte går att lita på ugnen så nu har jag ett VÄLDIGT mörkt fröknäcke!
Suck!

Jag ska snart laga lite mat, något med köttfärs blir det, måste förbereda för arbetsveckan.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 143
  • 2 467
  • 405 147
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök