Hälsa & Livsstil

Ehhh? Frisk igen?

Av
den
9 juni 2016

Skumt!
I flera dagar har jag känt mig halvt döende med sån värk i kroppen att jag på allvar trodde att hela kroppen skulle falla sönder i molekyler. Sista två dagarna fick jag även feber som bara steg och steg.

Jag har VÄLDIGT sällan feber, oavsett hur sjuk jag är, så jag är liksom inte van. Dessutom ligger min normaltemp på 36.7 grader så bara 38 graders feber känns rejält.
Igår hade jag 39.4 som mest.

Med hjälp av några tabletter och envishet lyckades jag iallafall ta mig iväg på anställningsintervjun i Borlänge igår men när jag kom hem igen däckade jag totalt!

Det värkte så i kroppen så tårarna rann…

Ringde min vårdcentral som gav mig rådet att ringa 1177 eftersom det fanns lite misstankar om borrelia.
Ringde dit, förklarade läget och fick en tid till jourmottagningen på Tiskens vårdcentral klockan åtta.

Jag blev undersökt och hals, lungor och mage kollades. Läkaren misstänkte influensa trots att jag inte hade några andra förkylningssymtom.
Snabbsänkan låg på 83.
Han ordinerade febernedsättande och vila och jag åkte hem med samma smärtor.

Jag är inte den som gnäller i första taget! Och inte heller den som besöker läkare i första taget, så bara att jag bad om hjälp tyder på att jag var i riktigt dåligt skick.

Och så vaknar jag idag –  frisk!!?
Öhhh…?

Jag tog i och för sig en häxkur medicin igår kväll. 2 st diklofenak, 2 st 1g paracetamol och 2 st insomningstabletter. Men så lyckades jag faktiskt somna efter bara 20 minuter i sängen och sen har jag sovit som en klubbad säl hela natten. Sååå skönt!
Hade en hel del sömn att ta igen!

Tog tempen nyss och den är nere på det normala. Kroppen känns lite mörbultad men ändå så mycket bättre än igår.

Wihoooo!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 224
  • 2 467
  • 406 514
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök