Produkttester Webbigt

Duck Fresh Discs

Av
den
14 april 2018

Vill du ha hjälp med att hålla badrummet fräscht? Då kanske du är nyfiken på om det hållarfria toablocket Duck Fresh Disc kan hjälpa till. Jag är testpilot genom Smartson.

Jag har placerat en ”klick” i toaletten och den doftar väldigt fräscht i hela badrummet. Duck Fresh Discs ska förutom att lukta gott hjälpa till att förhindra kalkbeläggningar där bakterier fastnar. 
Den är enkel att applicera, har en härlig doft som varar väldigt länge och du behöver inte ha en dum behållare sittandes i toaletten.

Hittills är jag mycket nöjd!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 15
  • 1 771
  • 432 066
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök