Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Rixos Bab al Bahr – Underhållning

Av
den
9 juni 2017

På kvällarna satt vi oftast vid Sea & See och kikade på underhållningen på strandscenen.

Här varvades det mellan karaoke, disco mm.

 

Disco med ballonger.

Paulina med James och hans kollega från entertainmentgruppen, uppklädda för “Retronight” <3

Det fanns även an annan scen inne på området där de hade “lite finare” uppträdanden.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 180
  • 2 490
  • 403 116
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök