Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Rixos Bab al Bahr – Stranden

Av
den
6 juni 2017

Stranden var jättefin men vi tillbringade inte så mycket tid här, tyvärr. Och det var faktiskt för att det var för VARMT att bada i havet, det svalkade inte det minsta! Helt sjukt, jag har aldrig varit med om att bada i 33 grader!

Dessutom brände vi oss efter 4-5 dagar och eftersom havet var väldigt salt sved det rejält att bada där.

Sandstrand och lagom långgrunt

De hade egna vattensportaktiviteter på stranden

Fin sandbotten, förutom på några fläckar där det var någon slags gräs

Utsikt in mot hotellområdet, och en plaskande Saija

Såg skitkul ut, men svårt!

På kvällarna ser man hur husen runt omkring är upplysta, jättefint!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  7 juni 2017

  Åhhhh, det ser jättefint ut ❤️
  Kramar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 225
 • 2 467
 • 406 532
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök