Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Rixos Bab al Bahr – Shopping mm

Av
den
8 juni 2017

Hotellet, Rixos Bab al Bahr, ligger ju lite avsides till så här finns det inga sk shoppingstråk eller liknande som i många andra semesterstäder. En dag tog vi taxi till Al Hamra Mall men där fanns ärligt talat inte så mycket att se.

Däremot hade de lite småbutiker på hotellområdet, mest krimskrams och souvenirer, badleksaker, tofflor och sånt.
Jag köpte ett par badtofflor eftersom mina gick sönder, Paulina köpte en liten souvenirstaty på Burj Khalifa och så köpte vi en liten grej till Vanessa.

 

Lite avstånd från hotellet:

  • Ras Al Khaimah city centre: 25km
  • Dubai city centre: 80km
  • Deira City Centre: 85km
  • Dubai International Airport: 70km

Små gator/gränder med butiker.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 57
  • 2 860
  • 406 639
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök