Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Rixos Bab al Bahr – Poolhäng

Av
den
8 juni 2017

Här tillbringade vi nästan hela våra dagar, vid den stora poolen. Vi gick hit direkt efter frukosten vid 9-tiden och klockan 12 serverades det en lättare lunch. Sen låg vi här på våra solstolar resten av dagen… När vi inte låg och plaskade i poolen, vilket vi oftast gjorde.

Poolområdet var jättefräscht. Vi fick handduksbrickor så vi fick hämta ut nya poolhanddukar varje morgon, sen var det bara att byta när de var blöta, eller lämna in dem vid dagens slut. Här fanns även en bar där vi kunde hämta både alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker.

Poolen var nerkyld till ca 27 grader så det var riktigt skönt!

Vattengympa varje dag (som vi dock inte deltog i)

En favorit på resan, Strawberry mojito, och en blomma Paulina fick av en städare på poolområdet.

Vattengympa med James.

Det kryllade verkligen av badvakter!

James och en av badvakterna, efter någon vecka så var det nästan som om man kände dem 🙂

Varje dag anordnades det lekar i och omkring poolen, hur kul som helst att ligga och kika på. Det var allt ifrån vattengympa, vattenpolo, dart, tvättsvampskrig mm.

Här är det dags för tvättsvampskrig, haha!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 10
  • 2 467
  • 403 829
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök