Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Rixos Bab al Bahr – Infinity pool

Av
den
9 juni 2017

Infinitypoolen med den vackra utsikten. Här var vi endast en gång, det var alldeles för lugnt för vår smak 😜
Men det är ett perfekt poolområde för den som söker lugn och ro eftersom det är barnfritt här.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 56
  • 2 860
  • 406 625
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök