Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Rixos Bab al Bahr – Cigar Bar

Av
den
9 juni 2017

Här hamnade vi också några gånger fast endast på uteserveringen där man hade utsikt över poolområdet och havet.

Even if world-famous cigars are not your thing, you may enjoy the mellow liqueurs and chilled drinks in addition to a wide choice of premium tea and coffee blends at this chic bar and sports lounge.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 176
  • 2 490
  • 403 086
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök