Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Rixos Bab al Bahr – Aja Restaurant

Av
den
9 juni 2017

Här bokade Paulina och jag bord den sista kvällen. God mat och jättefint men… alltså, det här är så INTE VI!
Vi kände oss fruktansvärt obekväma. Vi hade vant oss vid att bli kallade “mam” och “miss” och till och med “madam” men när kyparna drar ut stolen åt en, vecklar ut servetten och lägger dne i knät på en känns det bara… konstigt!

Och att sedan ha 2-4 servitörer som tassar på tå kring en under hela middagen… Och chocken de fick när vi dels valde bort förrätten och dels valde cola att dricka, haha!

Nåja det var kul att testa iallafall men vi platsade bättre på buffèn!

 

This lively Oriental restaurant serves vibrant dishes influenced by the flavours of China, Japan and Thailand. The Oriental interior design with Asian motifs, attentive service and bustling atmosphere will ascertain a memorable culinary experience.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 55
  • 2 860
  • 406 618
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök