Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Rixos Bab al Bahr – Aisha

Av
den
9 juni 2017

Ett annat favoritställe på området var Aisha. Här var det mysigt att slå sig ner och dricka latte och ta en cigg, eller dricka något kallt.
Varje eftermiddag serverades det “bakverk” av olika slag och här blev man uppassad som en prinsessa.

Under the crystal chandeliers of the magnificent and sophisticated lobby lounge, Aisha is open round the clock to serve our guests a delightful assortment of tea, coffee and petit fours.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 176
  • 2 490
  • 403 086
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök