Av
den
14 juni 2017

I Dubai finns numer inte bara världens högsta byggnad och världens lyxigaste hotell utan även världens största shoppingmall.
Här finner man, bland andra, gamla och anrika Les Galeries Lafayette och Bloomingdales. Paris och New York på samma ställe.

I Shoppingpalatset har man låtit bygga världens största inomhus guldsouk. De allra mest exklusiva juvelmärkena till de något billigare finns representerade. Souken är mycket vacker med utsmyckade tak och väggar.

Skulle man mot förmodan finna shoppingen långtråkig kan man ägna sig åt ett av världens största akvarium. Man behöver inte betala inträdet utan nöja sig med att beundra de 33 000 fiskarna och havsdjuren från utsidan.

Här finns även en stor  isrink inomhus.
Barnen kan ha roligt på Kidzania. En stor lekpark där barn från fyra år och uppåt kan spela rollspel och leka alla tänkbara yrken som vi vuxna har. Det är dyrt men mycket välgjort.
En Waitrose mataffär finns här som är öppen alla dagar mellan kl. 8-24.

Öppettider: Dagligen från 10-24.
Telefon: (+ 971) 4 3627500
www.thedubaimall.com

 

Vi startade besöket med en fika och en cigg på Starbucks.

Häftigt att sitta ute och fika med utsikt över världens högsta skyskrapa!

Sen begav vi oss in i myllret. Tur att det fanns kartor och skyltar!

Paulina blev överlycklig när vi såg Sephora och där fastnade vi ett bra tag. Det finns ju hur mycket som helst där! Tyvärr en hel drös jobbiga säljare också…

Det är väldigt fräscht inne i gallerian och butiker varvas med fina utsmyckningar, restauranger och cafeer.

Lyxbutiker varvas med “vanliga” butiker så som H&M

Ute på rökpaus och kikar på bilar. Här har vi en riktigt bra nummerskylt! 😛

Äntligen fick även jag möjligheten att besöka Lush. Passade på att köpa med mig badskum.

Beger oss utomhus lite senare och nu har solen gått ner. Här skulle jag kunna sitta och titta i evigheter! Varm och skönt ute och en underbar utsikt.

Avslutade med ännu en fika innan chauförren kom och hämtade upp oss. Nu var det skönt att få sitta ner i bilen en stund!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 80
  • 764
  • 429 480
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök