Dubai 2017 Semester/Resor

Dubai – Al Hamra Mall

Av
den
9 juni 2017

Det fanns gratis shuttlebussar från hotellet till närmaste gallerian, Al Hamra Mall, men när vi ville åka var bussen fullbokad så vi tog en taxi. Det kostade oss 100:- tur och retur.

Gallerian var inte så galet stor och det var inte alls mycket folk där. Det var väl inte någon direkt wow-upplevelse men Paulina var nöjd eftersom det fanns en Sephorabutik där. 😋

Vid ingången…

Inne i gallerian fanns en matbutik och jösses, här trivs jag med min OCD! Kolla frukten! Allt låg perfekt!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 178
  • 2 490
  • 403 102
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök