Djurliv Humor, Skoj & Tänkvärt

Du vet att du är hundägare när:

Av
den
9 juni 2019

– du har fler hundsängar, tuggleksaker, halsband, koppel, selar och hundburar än du har hundar.
– du träffar andra människor med hund och minns hundarnas smeknamn efter 30 sekunder, men inte lär dig hundägarens namn förrän du träffat dem 2 eller 3 gånger.
– du inte tvekar ett ögonblick när det gäller att dela en glasstrut med din hund.
– dina föräldrar ger upp tanken på barnbarn och börjar tala om dina hundar som “dina ungar” eller “dina barn”. (Bonus: De börjar kalla dem “sina hundbarn”.)
– 90% av din tid uppkopplad på Internet har hundanknytning (du kollar vad för nytt som dyker upp när du skriver in din hunds ras i sökmotorn, läser listor, kollar bilder, ljud och FAQ:s, etc.)
– du har hundratals bilder av dina hundar på skrivbordet på jobbet, i plånboken och så vidare, men inte ett enda av din familj eller dig själv.
– ingen vill åka i din bil eftersom de vet att deras kläder kommer att bli täckta av hundhår.
– du stoppar handen i fickan för att hitta småpengar – och tappar hundgodis och svarta plastpåsar överallt. (Bonus: Du har gjort det här på en finare inrättning.)
– du har haft långa och ingående diskussioner med dina vänner om bästa sättet att klippa hundens klor, men har inte själv fått manikyr eller pedikyr i hela ditt liv.
– böcker och filmer är helt förstörda för dig om detaljer med hundanknytning är felaktiga.
– det bästa på hela dagen är tiden du spenderar med din hund.
– du ser på urusla filmer bara för att din hunds ras antingen finns i en liten roll eller finns med i en 3-sekunders sekvens över en folksamling.
– det är hundhår på alla dina kläder, till och med när du just har tvättat dem eller när de kommer direkt från kemtvätten.
– det första dina vänner, arbetskamrater och ytliga bekanta säger till dig när ni ses är antingen “Hur mår hundarna?” eller “Hur många hundar har du nu?”
– de specialbeställda julkorten av dina egna foton föreställer dina hundar (med eller utan människor).

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 179
  • 2 490
  • 403 105
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök