Humor, Skoj & Tänkvärt

Du får endast välja 3!

Av
den
7 mars 2021

Jag skulle välja dessa tre;
– Perfect health
– Heal others illnesses
– Unlimited money

 

Vilka skulle du välja???

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  8 mars 2021

  Haha, två lika, inte illa, jag hade valt att snacka med mina gamla släktingar och struntat i pengarna.
  Lite kul grej! Puss

  • Svara

   Saija

   8 mars 2021

   Jag förstår, men jag har ju knappt några avlidna släktingar så… Nä pengarna skulle sitta fint! 🙂

 2. Svara

  mamma

  8 mars 2021

  vi kan väl ha en familjekombo, du delar med dig av pengarna och jag berättar vad min mamma och momi berättar! <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 168
 • 2 490
 • 403 057
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök