Av
den
2 augusti 2011

Usch, nu börjar huvudvärken komma tillbaka.
Och jag är enormt trött.

Trots sovmorgonen så känns det inte som att jag sovit något alls inatt.
Jag drömde massor.

Det har hänt mycket de senaste dagarna. Planeringar ang ny bil, kryssningen, tråkiga elaka skitsnackande föredetta vänner, byggande av kontor, nervositet ang utbildningen, tråkiga besked om hundarna mm mm, och allt detta vävdes nu in i mina drömmar inatt och ni må tro att det blev en konstig mix i min dröm!

Inte undra på min huvudvärk imorse!

Så nu ska jag alldeles strax krypa ner i säng och se på ett avsnitt av Animals Mad House, mitt nya favoritprogram, innan jag somnar. Förhoppningsvis utan drömmar inatt för imorgon ska jag jobba heldag.

Fasar lite, undrar vad min kropp kommer att tycka om det… Jobbar dessutom heldag även på torsdag. Tur att Jonas är hemma och tar hand om markservicen 😉

 

Förresten! Jag ÄLSKAR mitt nya kontor!
Och idag fick jag faktiskt beröm över hur bra ordning jag har på alla viktiga papper och kvitton!
Det känns så skönt att veta vart allt är, både viktiga papper (som jag har delat in i olika pärmar, 2011, Vovvarna och Barnen), kvitton, pennor, papper av olika slag, saxar, hålslagare, gem osv. Allt går så mycket snabbare och effektivare!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  3 augusti 2011

  Vilken kanal går det på?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 104
 • 787
 • 356 467
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök