Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Dreadsen är väck!

Av
den
10 april 2019

Igår fick jag lite smått panik och bad Paulina att ta ur dreadsen. Jag älskar dem men de satt inte så bra och jag kände ett stort behov av att få tvätta håret ordentligt och det var såååå skönt!

Men, jag ser inte klok ut nu, håret är så där halvlångt och de går inte att göra ett skit med det. Just nu har jag på mig en sån där “Emilkeps” för att slippa bli galen men jag funderar ändå på att klippa mig. Kanske inte helt kort utan tala om för frisören att jag vill fortsätta spara ut men att jag vill få det hanterligt.

Tyvärr har jag inga pengar till någon klippning på ett tag (Jäkla tvättmaskin!) och om 3 veckor åker jag utomlands (ännu viktigare att ha en lätthanterlig frisyr).

Jag får väl bo i min kepa så länge….

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
Follow



Statistik
  • 16
  • 1 771
  • 432 069
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök