Hälsa & Livsstil

Dölja gråa hår

Av
den
3 september 2016

Jag gjorde min första beställning från Lyko här i veckan. Dels så köpte jag ett resekit med Hawaiian Tropics sololjor och så tänkte jag testa den omtalade Vision Cover Up.

Cover Up är en färgspray som skonsamt och temporärt täcker din gråa utväxt. Sprayen är finfördekad, lättapplicerad och kladdfri samt ger ett naturligt resultat. Cover Up är en quickfix istället för att färga håret och som försvinner successivt efter någon tvätt.

Jag måste färga håret svart i snitt varannan vecka, minst(!) och på vissa ställen biter inte färgen speciellt bra så det hade varit toppen att ha en “quick fix”. Dessutom är det oftast så att de gråa håren syns som mest när man missat färga och ska iväg på något och får panik 😝

Det ska bli spännande att testa den här framöver. Jag hoppas att den är dryg för den kostar ju en del.

Taggar

3 september 2016

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 48
  • 2 591
  • 402 157
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök