Vardagsliv

Det räckte inte

Av
den
4 augusti 2015

Jag visste det, att det inte skulle räcka med att micron gick sönder, att elen fuckade upp och ja, allt annat skit.

Givetvis så gick Paulinas telefon sönder helt i förra veckan och jag hade en knäckt dotter här hemma.
Lyckligtvis så fick hon en telefon av snälla farfar så hon behövde inte vara utan i mer än någon vecka.

Igår kväll var det dags för min telefon att ge upp. Min älskade Samsung Galaxy S4 som jag haft i över 2 år, som troget har följt mig överallt.
Det började med att den bara stängde av sig, helt utan vidare. När jag startade om den fungerade den i några minuter innan samma sak hände igen. För varje gång den la av blev den mer och mer svårstartad och till slut ville den inte alls och skärmen lyste grönt vid uppstart.

Jag testade att byta batteri, ladda, slänga den i golvet, men inget funkade… Jag kanske borde ha dränkt den också?

Nu har jag fått låna en S2:a av Fredrik tills mammas gamla telefon blir hitskickad så jag är nåbar igen iallafall…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 157
  • 2 467
  • 405 226
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök