Vardagsliv

Det här trodde jag aldrig!

Av
den
3 augusti 2014

Men nu är det fan för varmt alltså! Nu är jag less på att svettas hela tiden, på att inte kunna andas ordentligt. Det finns ju inget syre!

Och så fort man gör det minsta lilla rinner svetten om en! Och laga mat…. USCH!

Nää ett ordentligt åskoväder vill jag ha nu, som rensar ur luften riktigt!

PUH

57

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 109
  • 787
  • 356 477
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök