Vardagsliv

Det här med värme och ventilation…

Av
den
1 augusti 2018

Alltså, jag är ju en sån som i vanliga fall älskar sol och värme, men när det konstant känns som om man lever i en bastu är det bara jobbigt…

Hemma har vi runt 26-28 grader inne dygnet runt och jag får knappt någon sömn på nätterna. Jag är jättekänslig när det gäller för lite sömn, jag bli yr, för ont i huvudet, kroppen värker mer än vanligt osv.

På jobbet har vi varit utan ventilation sedan i fredags morse!
Igår eftermiddag fick vi äntligen besked efter ett antal felanmälningar, men tyvärr kan de inte göra något eftersom det tydligen är för fuktigt ute och då riskeras översvämningar om de kör ac;n. Vi har mellan 28-30 grader inne på kontoret och själva värmen går att leva med men luften är ju densamma hela tiden, vi får knappt något syre och efter lunch är det hemskt. Vi sitter ju ett helt gäng här och andas in varandras utandningsluft. Äckligt!
Jag har en fläkt vid mitt bord, tack och lov, men ändå är det kvavt och hett och tyvärr har inte alla här en varsin fläkt. Och som bekant finns det heller inga fläktar att köpa!

På bussarna är det också problem med ac och ventilation. På en dle bussar fungerar det men långt ifrån på alla.

Så med andra ord vaknar man klibbig efter en varm natt, åker i en klibbig buss, kommer till jobbet där det knappt går att andas, åker en ännu varmare buss hem, går hem ute i hetten och landar hemma i 26 grader.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men nu längtar jag faktiskt efter att klä på mig, att kunna andas och röra på mig utan att svettas. Jag längtar efter krispiga klara höstdagar!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  2 augusti 2018

  puss, nu hoppas vi på kläpåsigväder

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 211
 • 2 467
 • 406 102
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök