Vardagsliv

Det här med vädret

Av
den
3 mars 2019

Jag blir så deppig!
Efter flera veckor av vårkänslor så snöar det igen och det verkar som att det ska snöa till och från i minst en vecka! 😖

I förra veckan var det 8 grader och sol och idag är det minusgrader och snöfall.

Jag var så himla glad över att vägarna blivit både snö- och isfria, att jag kunde gå ut och gå utan problem igen.
Jag HATAR verkligen isen. Snön kan jag väl leva med men med snö kommer ju så småningom även is och det gör att jag inte tar mig ut på samma sätt. Jag är rädd att halka och jag går omkring och spänner mig och får sån himla värk i kroppen.

Jenny och jag pratade om det igår, om hur himla mycket vädret påverkar humöret och så är det verkligen. Jag bli såå himla glad när det känns som vår, solen skiner och fåglarna kvittrar.
Och så blir det ett bakslag som nu och jag blir superdeppig och inget känns kul.
Jag veeeet att det är samma sak varje vår och att jag inte kan förvänta mig vår i början på mars men… Jag vill!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Paula

  3 mars 2019

  Jag var inte heller så glad när det föll 1 dm nysnö ovanpå isen….faktiskt inget jag ens orkade fota idag, de snöklädda träden de som var så vackra för bara någon månad sedan….men, mitt i allt så tänker jag positivt, jag bor inte längre uppe på Älgsjökullen när vpåren kommer och tjälen går ur jorden, när man plötsligt hamnar i ett slukhål mitt i vägen som bara säger slörp o hela stöveln sjunker ner till knäet. Jag kan faktiskt gå här i byn på skapligt torra vägar utan att behöva vada i lera och pölar innan jag är framme. Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 164
 • 739
 • 403 040
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök