Vardagsliv

Den uppkopplade familjen

Av
den
25 mars 2012

För några månader sedan fick jag ett mail av mamma där hon berättade att Dalarnas Tidningar letade efter en “uppkopplad familj”, dvs en familj som tillbringade en stor del av tiden framför datorer, smartphones mm.
Jag skickade iväg ett kort mail till tidningen med en länk till min hemsida och sen tänkte jag inte så mycket mer på det förrän någon månad senare när de ringde upp!

Under någon månads tid har vi fått besök av tidningen några gånger och de har intervjuat oss angående våra nätvanor, både som uppkopplade, och nerkopplade.

Här under kan ni se den första artikeln som kom i tidningen igår. Del 2 kommer ut i handeln imorgon.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Jenny

  25 mars 2012

  Läste det nyss i Nya Ludvika Tidning.

 2. Svara

  Gabriella

  25 mars 2012

  Vad coolt!
  Vill också ha tidningen! :thumbsup:

  • Svara

   Saija

   26 mars 2012

   Det är flera 🙂 Och nu finns de på nätet…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 81
 • 764
 • 429 484
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök