Erbjudanden & Tävlingar Webbigt

Den soligaste kampanjen någonsin

Av
den
4 juli 2014

Igår fick jag hem min gratis tampongask från Reddville och den här gången innehöll den ett produktprov på Hawaiian Tropic.

Passade på att smörja in mig med den idag innan jag skulle ut på promenad i solskenet.
Den doftar gott och absorberas lätt av huden och dessutom fick man en fint “glitter” på kroppen.

 

Om Hawaiian Tropic
Hawaiian Tropic har ett brett utbud av solskyddsprodukter från höga SPF50 till oljor. Nu lanseras även tre spännande produktnyheter! Silk Hydration Sun Lotion SPF 10 – en perfekt kombination av hudvård och solskydd med extra fuktboost som nu även finns i spf 10, Protective Dry Spray Oil SPF 10 som lätt tränger in i huden utan att lämna oljiga spår som nu även finns i SPF 10 och Satin Protection Sun lotion SPF som ingår i en helt ny serie som ger huden en härlig lyster.

Det är väldigt viktigt att man skyddar sig i solen. Därför innehåller alla Hawaiian Tropic´s solskyddsprodukter både UVA- och UVB-skydd och är hypoallergeniska. Produkterna med solskyddsfaktor SPF 15 eller högre är rekommenderade av International Skin Cancer Foundation (SCF). Märkningen från SCF visar att produkterna håller de höga krav som SCF ställer på solskyddsprodukter.

R.E.D.D. Free kan erbjuda tamponger helt gratis tack vare prenumeranter och fantastiska samarbetspartners. Genom att deras samarbetspartners sätter skräddarsydd reklam på tampongboxarna kan de i vår tur erbjuda snygga tamponger helt gratis!

 

Det är viktigt att du skyddar dig mot solens strålar nu när sommaren är här så här kommer ett erbjudande på Hawaiian Tropics produkter
Just nu får du som Reddville-medlem ett riktigt bra erbjudande på Hawaiian Tropics produkter! Du kan köpa produkterna till 20% rabatt på Sheroshop! Klicka här för att komma till erbjudandet och ange kampanjkoden sommar i kassan! Erbjudandet gäller till den 19/7-2014.

hawaiian-small

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 172
  • 2 490
  • 403 070
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök