I slutet på förra veckan fick jag hem en kallelse för blodgivning. Glömde naturligtvis bort den så det var bra att jag fick en påminnelse via sms igår. Ringde upp direkt och fick en tid redan idag. Lika bra att få det gjort innan resan.

Så imorse åkte jag dit och det tog lite längre tid än vanligt. Dels så var den en sommarvikarie på upplärning (heter det så?) där och dels så hade de problem att hitta någonstans att sticka mig, som vanligt.
Men det gick till slut och jag fick ett presentkort på 50:- som tack. Så mamma, bussresan betalade sig nästan ändå!

Efter blodgivningen gick jag ner på stan och gjorde ännu ett ryck i att hitta en bikini eller baddräkt men det var lika omöjligt nu som sist trots att jag gick steget längre nu och TILL OCH MED provade ett gäng.
Men alltså, provhytter..!! Behöver jag säga mer?
Nog för att jag är fet men kombinationen av speglar och lysrör i taket är inte smickrande, alls!

Så nej, det blev ingen bikini eller baddräkt nu heller.
Hittade däremot en klänning på H&M som jag fastnade för, för andra gången. Den är egentligen inte alls i min stil men jag har ju tittat på samma plagg flera gånger och det måste ju betyda att jag gillar det?
Köpte den iallafall och nu lär jag väl prova den hemma också, sisådär 14 gånger, innan jag bestämmer mig för att ändå lämna tillbaks den.
Köpte ett par vita skor, typ sandaler, på Deichmann. Väldigt tantiga de med men sååå sköna!

Vad har hänt? När kom bekvämlighet att gå före snygghet?
När blev jag tant Saija??!!
:help:

Jaja jag lär väl prova dem med här hemma innan jag bestämmer mig helt.

vaska Kilade in på Clas Ohlson och hittade en resväska som jag hemskt gärna skulle vilja ha. Den fanns i en mindre modell, som skulle funka utmärkt till mig, för bara 249:-! Den större varianten kostade 349:-
Den mindre modellen hade varit sååå perfekta åt mig och Tobbe på resan, istället för att behöva låna en stor klumpig väska som vi ska springa omkring med på Arlanda i flera timmar. 2 resväskor för 500:- är ju skitbra!
Men jag har inte råd nu… 🙁
Så jag funderar ändå på att lämna tillbaks både klänning och sandaler (Tunisien är ju varmt sägs det så naken och barfota är väl inget problem?!) och istället investera i väskorna.

Beslutsångest deluxe! :hmm:

Fick en kallelse till cellprovskontroll idag. Bläää…
Men jag måste gå, kan inte sticka huvudet i sanden som så många gånger förr. Jag har ju haft cellförändringar som de opererat så det är noga med kontrollerna.
Men gyn är aldrig kul och det finns det fler än jag som tycker. Läs bara Meekatts tankar om gynbesök, Gynbesök, Fitteri & Nakenhet och missa inte att klicka på länkarna i blogginlägget, där finns ännu mer skoj att skratta högt åt.
Meekatt! <3

 

 

0