Livet som farmor och mormor

De sista gravidbilderna

Av
den
3 oktober 2020

Nu är det inte många timmar kvar tills vi ska åka till förlossningen!
Klockan åtta imorgon bitti ska vi vara där så ikväll ska jag packa klart och försöka somna i tid.

Snart är du här hos oss!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Anett Lilja Åsberg

  3 oktober 2020

  Vi längtar också jätte mycket. Kramar i massor 💖💖💖💖💖

 2. Svara

  mamma

  3 oktober 2020

  Har du inga emojis <3 <3 <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 42
 • 1 752
 • 392 734
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök