Vardagsliv

Date med Merete

Av
den
30 juni 2017

I onsdags blev jag utbjuden av goa Merete och vi gick till den ganska nya restaurangen Basta i Falun. Riktigt mysigt ställe.
Jag åt en ljummen sallad med scampi.

Efter maten satte vi oss på torget och snackade bort några timmar innan det var dags att åka hemåt.

Tack hjärtat för en fin kväll! ❤

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 147
  • 739
  • 402 961
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök