Djurliv Humor, Skoj & Tänkvärt

Därför är hundar bättre än män

Av
den
9 juni 2019

Hundar saknar dig när du är borta.
Du undrar aldrig om din hund är bra nog åt dig.
Hundar känner sig skyldiga när dom har gjort något fel.
Hundar skryter inte om vilka de har haft sex med.
Hundar kritiserar inte dina vänner.
Hundar erkänner att dom är avundsjuka.
Om du hyr film är hunden nöjd med vad som helst.
Den vet att det viktigaste är att ni är tillsammans.
Du kan träna en hund.
Hundar läser inte vid bordet.
Du kan tvinga en hund att ta ett bad.
När en hund pussar dig så menar den verkligen det.
Hundar är trevliga mot dina släktingar. Alla. Även din mor.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 167
  • 2 490
  • 403 052
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök