Vardagsliv

Daniel hos veterinären

Av
den
26 januari 2017

Igår fick vi lov att ta Daniel till veterinären. Misstänkte ju analsäcksinflammation/böld och det blev som jag befarade, värre.
Jag ringde Vettris igår morse och vi fick en tid till klockan elva.

Han vägdes och fick en lugnande spruta och när han somnat hämtade veterinären honom och vi fick gå och göra lite annat under den halvtimmen det tog. Det var en djupt sovande liten kille vi fick med oss hem. Svängde förbi apoteket och hämtade ut hans medicin som han ska äta i en vecka.
Väl hemma åkte tratten på och det var mindre populärt. Inte så att han demonstrerade men han blev som fastfrusen. Han ville inte gå, han bara låg platt som en pannkaka. Lillplutten! ❤

Idag är han lite piggare, Paulina har fått i honom dagens dos medicin och tvättat av honom i rumpan så nu hoppas jag att det snabbt vänder!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 205
  • 1 854
  • 401 355
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök