Dan före dopparedan och julaftons morgon

Kattliv Livet som farmor och mormor
Av
den
24 december 2020

Vaknade till klarblå himmel och solsken igår, wooow! Hade nästan glömt hur det känns!

Fick fina foton på Simon och lilla Freja, så julfina

Jag, Paulina, Emil och Noelle åkte halvvägs till Borlänge för att köpa ett babygym till Noelle och efter en snabbmiddag på McDonalds så var det dags att traska in på Ica Maxi för julmatshandeln. Det gick bra, det var inte allt för mycket folk och alla försökte hålla avstånd. Emil satt kvar i bilen och jag och Paulina snabbade oss.

Mormors lilla isbjörn

Noelles ena julklapp, ett gulligt babygym

Har kämpat i två dagar för att få bort Noelles skorv. Har inget minne av att mina barn någonsin hade det men det är ju olika och jag kan ju ha glömt. Nu idag ser det mycket bättre ut, har smörjt in med olja och kammat.

Köpte en bithand till Noelle och den blev poppis. Hon vill alltid ha något i munnen!

Vi köpte med och Sushi till kvällsmat och så samlades vi hemma hos mig för att spela Bingolotto, jag, Paulina, Emil och Noelle. Det gick sådär. Först krånglade appen och sen vann vi såklart ingenting. Men trevligt var det ändå.

Julaftons morgon. Satte på Polarexpressen på tv, mysigt…

Mys med Sushi på morgonen…

Paulina och Noelle kom över så Paulina skulle få göra sig klar i lugn och ro.

Mormor fiskade fram en liten present, uppskattat! Ska försöka hitta fler fingerfigurer…
Glad tjej sitter (nästan) själv i soffan

Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig klar och bege mig till Paulina. Simon, Malva och Freja kommer om nån timme

GOD JUL!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 84
  • 3 293
  • 398 721
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök