Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Dags för nya dreads – Hjälp!

Av
den
18 juni 2019

Nu har jag haft mina dreads ett tag och det börjar bli dags att beställa ett nytt set så småningom.

Det är de här svartgråa som jag har nu. Jag trivs superbra i dem men det känns lite trist att beställa likadana igen.

Så jag funderar på svartröda eller svartorange.
De orangegula är snygga men de kanske är finare till hösten?
De svartröda är superläckra! Jag som inte brukar ha färg… Men tänk med ett par långa röda naglar till!

Vad tycker ni??

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  19 juni 2019

  Finns det inga andra alternativ, bara orange eller rött? Grönt?😇

 2. Svara

  ejmis

  19 juni 2019

  Svart-röd om du ska byta men de grå är snyggast.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 151
 • 739
 • 402 981
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök