Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Dags för förändring

Av
den
24 juli 2017

Ja ni känner väl mig vid det här laget? Ibland (rätt ofta) får jag ideer som jag sen inte kan släppa, och äsch, vad tusan, jag lever bara en gång så varför inte?!

Jag har ju inte haft löshår på ett tag, dels så kostar det mycket och dels så känns det lite mer svårskött under sommaren. Men jag saknar att ha långt hår och även fast jag sparar mitt eget så tar det tid.

Så nu har jag kommit på att jag vill testa dreads, alltså syntetiskt löshår!

Efter mycket velande hit och dit har jag äntligen kommit på vilka färger jag vill satsa på och det blir svart, grått och rött.
Dels så har jag ju redan svart hår så det blir enklast att få det att smälta in då jag inte vill bleka sönder håret igen, och med grå “slingor” behöver jag kanske inte längre färga sidorna utan de kan vara naturligt grå vilket skulle underlätta ganska mycket. Det röda är ju bara för att piffa till det lite.

Jag tycker att det är galet snyggt med dreads men jag har ingen aning om jag kommer att passa i det. Fördelen är att det är lätt att ta ur om jag inte tycker om det, de flätas ju in i det egna håret.

Dessutom ser jag fram emot att “pyssla” med dredsen och klä dem med garner och pärlor. Haha, kommer väl att se ut som ett skatbo i huvudet när jag är klar!

Men som sagt, man lever bara en gång och varför inte? Jag vill och då kör jag! Tuut tuut!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  25 juli 2017

  Skatbo var det! Prova på kära dotter, tycker du är superhäftig. Sen kanske din mamma kan ta efter, fast jag tror jag redan har ett äkta skatbo på huvudet. Jag gillar också dreads, fast tanken på att inte kunna tvätta håret…
  pusspåre

  • Svara

   saija

   30 juli 2017

   Mäh man kan visst tvätta håret, nu lever du på stenåldern 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 1 752
 • 392 840
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök