Vardagsliv

Dagens 2017-03-17

Av
den
17 mars 2017

Vaknade tidigt av ångest. Lyckades somna om och fick lite sovmorgon. Gick en sväng med Daniel, väckte Paulina och gick ner till hundrastgården. På etermiddagen åkte vi till stan en snabbis, fick mat i magen och handlade lite, åkte hem och smaskade tapas.

Ångesten imorse var jobbig men jag lyckades somna om vilket nog var bra. Eftermiddagen kändes bra men nu har jag ont och är sådär sjukt trött.

Som vanligt… Vaknade till vid 5 imorse men lyckades somna om.

Har inte jobbat idag…

Att första besöket i hundrastgården blev så lyckat!

Att Vanessa kommer hit inatt.

Känslan av maktlöshet som sipprar fram ibland när värken är extra jobbig

Hundpromenader på ca 2-3 km.

Det som jag inte tog tag i idag! 🙂

Sushi och tapas

Mat på Hemköp

Soligt men väldigt blåsigt. Ca 7 grader mitt på dagen.

—–

Tapas och… “mjau”

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 155
  • 739
  • 402 994
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök