Vardagsliv

Dagens 2017-03-16

Av
den
16 mars 2017

Vaknade innan klockan och hann dona lite innan det var dags för läkarbesöket. Det var skönt att promenera dit och hem, en alldeles lagom sträcka. Hem och städade och dammsög bort dagens grusskörd. Gick och handlade, lagade mat och landade i soffan med datorn i knät, länge sen faktiskt (hör och häpna!)
En jobbig dag men… samtidigt nyttig på ett skruvat vis.
Och, jag är vaken efter klockan nio!

Läkarbesöket var jobbigt. Dels för att han inte kunde göra något åt min värk, min strejkande kropp, mer än att tipsa om saker jag redan vet, såklart. Motionera mer, gå ner i vikt, sluta röka, lyssna på kroppen men inte FÖR mycket, det är ju inte farligt med fibromyalgi. Vet jag väl! Suck…

Men, gick därifrån med ett jäklar anamma och jag hoppas att den känslan kommer att hålla i sig, iallafall mer eller mindre. Jag vill upp nu, framåt…

Som vanligt ungefär. Vrider och vänder mig hela nätterna pga värk i höfter och ben, men inga mardrömmar och jag är tacksam för att insomningsbesvären lättat.

Som vanligt, morgonen var jobbig men eftersom jag var hemma kunde jag ta det lugnt. På förmiddagen kändes det riktigt bra och promenaden var skön. På vägen hem började jag få en rejäl värk i svanken och nu har jag sådär kvällsont i benen.

Har dessutom fortfarande ont i käken och jag fick ta 2 tabletter mot huvudvärk imorse.

Har inte jobbat idag…

Att äntligen känna en känsla av “jävlar anamma”!

Att se vårens första knoppar!

Att jag har en känsla av att vara på rätt spår, nu är det “bara” att jag inte tar i för mycket, ställer för stora krav på mig själv.

Att det ännu inte uppfunnits en supermirakelmedicin mot fibromyalgi!

4-5 kilometers promenad till och från vårdcentralen plus en vända till och från Lidl.

  1. Göra en likadan lista som denna även imorgon kväll.
  2. Skriva ett jobbigt men viktigt mail.
  3. Organisera mitt liv, åtminstone starta….

Till middag blev det våfflor med sylt och grädde.

Köpte bara det nödvändigaste på Lidl. Våffelmix, grädde, ketchup och varmkorv.

Lyssnade på min metal-lista på Spotify när jag var ute och gick, många gamla godingar där.

Ganska mulet och blåsigt, temp ca 7 grader.

”Om du misslyckas med plan A, glöm inte att det finns 27 andra bokstäver i alfabetet!”

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 232
  • 857
  • 404 623
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök