"Jobbigt"

Dagdrömmar

Av
den
7 oktober 2016

Jag har länge (ända sedan de kom faktiskt) funderat på att köpa en sån där målarbok för vuxna, men det har aldrig blivit av, troligtvis mestadels för att jag vet att jag inte har ro till att sitta här hemma och måla, det finns alltid så mycket annat att göra.

Men på jobbet har jag verkligen användning för en målarbok för det är sååå långtråkigt mellan samtalen när det är lite lugnare. Även om det bara är några minuter mellan samtalen emellanåt så blir jag knäpp av att bara sitta och vänta på nästa, så det här är en perfekt sysselsättning för mig.

20161007_153938

Var in på Akademibokhandeln innan jobbet och hittade en bok jag gillade (bland säker ett 50-tal olika, jag är nog lite kräsen) men å andra sidan så kommer den nog att räcka VÄLDIGT länge. Köpte även ett paket med pennor.

Jag gillar det, det är rogivande och kul. Det är ju visserligen inget man har något “nytta” av sedan, jag tänker ju inte sätta upp dem på väggen direkt, men det är ett lugnande tidsfördriv och jag har ända sedan jag var liten tyckt om att både färglägga och pyssla så det passar mig.

20161007_104853

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 54
  • 2 591
  • 402 362
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök