Semester/Resor Tunisien 2014

Dag 8-9 – Hemresa och övernattning på Arlanda

Av
den
8 april 2014

Vaknade strax innan sju med solen i ansiktet! Packade lite och gick ner och åt frukost i solskenet och sen passade vi på att lägga oss och sola i 40 minuter innan vi gick upp på rummet och packade ihop det sista.

Under tiden blev det mulet igen och började regna och vi checkade ut och sa hej då till alla animatörerna som vinkade vid bussen.

DSCN7953

Satte oss längst fram i bussen så att jag skulle kunna fota och filma lite.

DSCN7987

Åkte buss i en och en halv timme och fotade längs vägen medan guiden pratade lite. Kom fram till flygplatsen och gick igenom 3 säkerhetskontroller innan vi äntligen kom fram till ett cafe där vi drack en varsin kaffe innan planet gick.
Nu flög vi raka vägen till Arlanda.

DSCN8052

Väl framme på Arlanda hämtade vi vårt bagage och sen checkade vi in på Radisson Blue Hotell.
Vi fick ett fint rum men tyvärr utan utsikt över landningsbanorna. I badrummet fanns badkar och vi försökte få till ett bad tillsamman innan vi insåg att badkaret var i minsta laget.

20140524_113935

DSCN8057

Somnade sött och sov ovaggade hela natten, utan minsta tendens till huvudvärk!(?)

Fick sovmorgon och åt frunch på McDonalds och glass på Froyo innan vi klev på det en timme försenade tåget hem.
Det var strålande sol hela vägen hem till Dalarna men så fort vi kom till Falun hopade sig molnen och det började regna och åska! Haha vadå typiskt!?

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 749
  • 429 926
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök