Semester/Resor Tunisien 2014

Dag 7 – Shopping och oväder

Av
den
8 april 2014

Vaknade till ännu en mulen dag, suck…
Idag ska vi göra slut på de sista dinarerna vi har kvar eftersom man inte får ta med sig valutan hem.

Efter frukosten gick vi ut på promenadgatan utanför hotellområdet. Kikade in i några affärer men handlade ingenting. Gick istället till stranden för att köpa en scarf till Tobbes moster. Lyckades pruta ner en rosa fin scarf och en trumma/vas till oss själva!
Till Paulina, Simon och Jimmy beställde vi silverarmband med deras namn ingraverade på arabiska.

Kom på att jag kunde utnyttja det svenska biblioteket och deras gratis e-böcker så jag laddade hem fem böcker. Bra med fritt WiFi!

Lunchade och satt och pratade lite med guiden, badade en sista gång i den iskalla poolen och sen fick jag lite massage av Tobbe för att migränen skulle släppa.
Fick en karta värktabletter av guiden och sen ytterligare två tabletter från en tjej i receptionen. Hemskt att ha migrän i en hel vecka!

Åt middag med regn och åska utanför, lamporna blinkade i matsalen. Störde oss på de galna ryssarna.

DSCN7864

DSCN7918

DSCN7943

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 150
  • 950
  • 430 583
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök