Semester/Resor Turkiet 2013

Dag 6 Alanya – Lugn dag med bad och god mat

Av
den
11 maj 2013

Köpte 2 kg jordgubbar för knappt 25:- till lunch!

DSCN1913

DSCN1917

Åt på restaurang med “Lilla Kalle” på kvällen

Sen gick vi på en kvällspromenad innan vi besökte den lilla kiosken vid vårt hotell, köpte lite gott och gick upp på hotellrummet.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 88
  • 1 252
  • 350 596
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök