Sardinien 2019 Semester/Resor

Dag 5 – Vår favoritby, Cala Ganone

Av
den
21 maj 2019

Det här blev vår favoritby men det visste vi ju förstås inte när vi först begav oss ditåt.

Cala Gonone ligger på Sardiniens ostkust, vackert omgivet av höga berg. Här finns flera fina stränder (varav de vackraste endast nås med båt)

Jag ångrar lite att vi inte hyrde en båt här, det hade varit häftigt att se grottorna och de små fantastiska stränderna.

Vi hade googlat oss till att det fanns ett akvarium här så vi satte GPS:en på “gång” och så traskade vi.

Såå himla vackert, mysigt och välskött!

Här finns det även Doggiedog beaches 🙂

Här skulle jag kunna traska runt hur länge som helst!

Vi blev fikasugna och såg ett mysigt litet ställe intill stranden där vi stannade till.

Äntligen kaffe!

Så himla mysigt fik!

Till sist kom vi upp till akvariet men dels så var det skyhöga priser för något vi inte visste vad det skulle innehålla och dels sprang det skrikande förskolebarn i hela lokalen, så vi bestämde oss för att njuta mer av byn istället.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  22 maj 2019

  Jag tror jag emigrerar…vilket jäkla ställe!

  • Svara

   saija

   22 maj 2019

   Ja jag skulle lätt kunna bo där! Helt underbar liten by <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 91
 • 749
 • 429 955
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök