Semester/Resor Tunisien 2014

Dag 5 – Promenad och strandhäng

Av
den
8 april 2014

Vaknade klockan åtta. Det funkar rätt bra att kliva upp i tid varje dag, kan bero på att vi är helt slut på kvällarna och lägger oss runt nio-tio.

Åt frukost och chattade med Paulina, de har kanonväder i Sverige. Hmmm…
Gick till kiosken och köpte en kortlek och körbärscigg och la oss vid poolkanten. Läste ut den enda boken jag hade med mig och sen spelade vi vändtia.

Åt lunch med Yasmine från animationsgruppen och Tobbe köpte ett linne med “Tobias” tryckt på arabiska på bröstet. Lärde mig ett arabiskt ord för “smaklig måltid” = Sahaar.
Efter lunchen traskade vi iväg för att leta efter en bankomat. Fick se lite av den aviga sidan av Tunisien. Ruckel och skräp överallt!

Gick ner till stranden och la oss i varsin solstol i soldiset. Badade i jättevågorna och blev fulla av sjögräs. Tur att vi tog vårt första, och enda dopp i havet idag, för resten av veckan var det röd flagg = badförbud, pga höga vågor.

En kille kom gåendes med sin dromedar och vinkade till mig men jag ville inte alls rida längre så jag nöjde mig med att fota den på långt håll.

Gick tillbaks till hotellet och drack lite kaffe innan vi gick till rummet och duschade. Gick ner till baren igen och drack en drink i väntan på middagen. Fick slänga lite mat för första gången, tunisiskt kött, men katterna gillade det!

Köpte lite gott och gick upp på rummet, tände värmeljus som jag hade packat med och låg på sängen och spelade kortspel. Pensionärsvarning, haha!

 

DSCN7212

DSCN7265

DSCN7280

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 153
  • 950
  • 430 591
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök