Semester/Resor Turkiet 2013

Dag 5 Alanya – Resans varmaste dag tillbringades på stranden och vid poolen

Av
den
11 maj 2013

En riktig slapp och mysdag. Låg på stranden hela förmiddagen och vid poolen på eftermiddagen och senare gick vi mot stan för att köpa den sista presenten, en parfym till Benjamin. Som vanligt gick prutandet inget vidare så istället för en parfym kom vi hem med tre stycken! Haha..!

Åt på McDonalds (jag som tidigare sa att jag ALDRIG tänkte äta på McDonalds när jag var utomlands!) 😉 och wow vilka portioner!

Det här var varmaste dagen hittills så vi var helt slut och det blev en tiiidig kväll!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 92
  • 749
  • 429 969
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök