Semester/Resor Tunisien 2014

Dag 4 – Första doppet och ryssinvasion

Av
den
8 april 2014

Vaknade halv nio med jordens huvudvärk. Börjar bli lite tröttsamt med konstant huvudvärk.
Vädret var mulet/halvklart och det blåste inte lika mycket idag.

Tänkte åka till zoo och kollade deras hemsida som tyvärr inte funkade i mobilen. Mamma hjälpte mig att kolla öppettider och det visade sig att de hade stängt idag.

Solen tittade fram så vi la oss vid poolen en stund och vid lunchen åt vi tillsammans med lekledarna från Sverige och Norge. Pratade även lite med norrmännen som hade sin mamma på sjukhuset efter en olycka på hotellet deras första kväll.

Tog första doppet i poolen! Iskallt!
Läste och solade i några timmar tills det blev mulet igen. Knatade till vår bungalow, tog en översvämningsdusch och gjorde oss klara.
Gick till baren och drack några drinkar, åt middag och kollade nätet en sväng innan kvällens bingo och kabaré.

Idag invaderades hotellet av ryssar. Jag är ledsen men… de var otrevliga och högljudda, de trängdes och de VRÄKTE på mat på 4 tallrikar var innan de insåg att de inte orkar äta upp hälften! Dessutom tog de efterrätten tillsammans med förrätt och mat vilket innebar att efterrätten nästan var slut när det var dags för oss att ta.
Och nu till det sjukaste! De satt med plastpåsar gömda i sina väskor och de skyfflade i mat i påsarna! Till och med efterrättsbakelser! Herregud!

 

DSCN6948

DSCN6961

DSCN6966

DSCN7019

DSCN7117

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 133
  • 950
  • 430 543
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök