Sardinien 2019 Semester/Resor

Dag 4 – Björnbesök

Av
den
21 maj 2019

Efter borgbesöket bestämmer vi oss för att ta oss till Björnen som jag läst ska vara en sevärdhet i Palaus.
En del av berget, som formats genom årtusenden, har fått formen av en björn, vilken också är en symbol för staden.

Vi åker bil hela vägen upp, för att mötas av detta! Även här var det stängt…

Så vi åker ner igen och kikar på Björnen från en annan vinkel. Jag gissar att stenblocket mer liknar en björn där uppifrån för nu måste vi använda en del av fantasin för att se den. 😛

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och vi börjar bli hungriga så vi tar oss till närmaste by, parkerar bilen och promenerar en sväng.

Idag hade vi förresten kört slut på en halv tank och d har vi kört MYCKET, känns bra med en bil som drar så lite.

Så fin kyrka.

Vi hittar till sist en pizzeria och det här är första middagen hittills som smakar ok. Anders däremot…. han valde en pizza med anjovis på! 😝
Han sa att eftersom nästan häften av alla pizzor på menyerna innehöll just anjovis så borde det ju vara gott, och eftersom han blivit så besviken över maten så här långt så kunde han lika gärna testa.

Vi delade på min pizza! 😅😆

Hyfsat mätta och belåtna traskade vi mot bilen för att ta oss hem men jag var ju tvungen att fota lite på vägen.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 1
  • 2 467
  • 403 815
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök