Semester/Resor Turkiet 2013

Dag 4 Alanya – Shopping och strandhäng

Av
den
13 maj 2013

Dag 4 i Alanya blev en shoppingdag och vi kan lätt konstatera att vi inte kan pruta! Haha..!
Köpte bland annat en Adidasdress till Vanessa, Conversemysbyxor till Paulina, tändare, halsband, muggar, the mm. Försäljarna är superjobbiga och de ger sig verkligen inte! Nog för att jag kan vara envis men de tar ändå priset!
Tobbe och jag gick många gånger omvägar på flera kilometer för att slippa de jobbigaste stråken.

Vi startade dagen med en god hotellfrukost som vanligt och idag hittade vi en ny favorit, nygräddade pannkakor!

Eftermiddagen tillbringade vi på hotellets strand. Sand mellan tårna (och överallt!) och smått kalla havsbad. Mys!

Gick till hotellet och tog en dusch och sen gick vi på en promenad när solen var på väg ner.

Tidigare på kvällen hade vi träffat på en ur personalen på Green River och berättade då att vi skulle dit senare på kvällen. Vilken överraskning när vi kom dit och de hade dukat upp ett “Sverigebord” åt oss, med flagga och blommor på hela bordet!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  14 maj 2013

  Vilka superfina bilder, och vad fina ni är tillsammans <3

  Jag älskar också palmerna, och jag älskar verkligen Turkiet.
  Håller på att kika efter våran 9:e resa dit =)
  Ev. en vecka nu och två i sep, men vi får se.

  Kramisar

  • Svara

   Saija

   15 maj 2013

   Åhhh vad härligt! Jag vill också tillbaks! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 87
 • 1 252
 • 350 584
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök