Sardinien 2019 Semester/Resor

Dag 3 – Vi fortsätter att utforska

Av
den
20 maj 2019

Vi åker vidare genom att kika på GPS:en och hamnar vid en liten mysig sjö.

En liten stig ner mot havet

Sååå snett träd!

Ganska folktomt, här också….
Vilket vi tyckte var himla skönt.

En blåsig dag…

Här vill man INTE bada!

Anders inspekterar trädets bark 🙂

En jäääättekotte!

Vi åkte vidare och åkte förbi lite frigående fåglar av olika slag vid ett hus. Är nära att köra på en orm som ligger på vägen men Anders hann precis väja. Tyvärr kunde vi inte stanna och vända, jag hade gärna fotat den annars.

Får leta bra länge efter någonstans att äta men till sist hittar vi en öppen restaurang. Tydligen var vi tidiga för allt på menyn fanns inte att beställa så det fick bli pasta.

Det ser gott ut men njä, ganska smaklöst och min egen köttfärssås är bra mycket godare! Hittills är vi ganska besvikna på den Italienska maten.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  20 maj 2019

  Jag tror trädet utan bark är ett lagerbärsträd 🤗Huu vilken tur att du inte hant fota ormen 😱Kramisar

  • Svara

   saija

   21 maj 2019

   Aha, ja såna fanns det många av, rätt häftiga 🙂

   • Svara

    Karin

    21 maj 2019

    Så luktar dom så gott också 🤗

 2. Svara

  mamma

  21 maj 2019

  Jag svimmar, ta mig dit, NUUUU

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 91
 • 749
 • 429 960
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök